Besparen door te investeren: Verbeter uw resultaten met Astro WMS

Binnen hoeveel maanden levert Astro WMS u een beter resultaat op?

Bent u zich aan het oriënteren op een WMS? Maak dan zeker kennis met Astro WMS. Dit best-of-breed systeem vormt wereldwijd het hart van een groot aantal middelgrote tot zeer grote magazijnen in uiteenlopende branches. Maak kennis met dit systeem dat is ontworpen om uw warehouse verder te optimaliseren en om u te kunnen ondersteunen, ook als uw ambities veranderen.

Astro WMS, het kloppend hart van uw magazijn

Het systeem is slim, flexibel en schaalbaar. Naast de gebruikelijke functionaliteiten heeft Astro WMS ook een aantal bijzonderheden, zoals onderstaande voorbeelden:

  • Slimme architectuur maakt aanpassingen en upgrades eenvoudig
  • Bewezen integratie met applicaties zoals ERP, TMS en legacy systemen
  • Flexibele pick-allocatie tot op het moment van picken
  • Brede ervaring in 3PL en E-Commerce activiteiten
  • Systeem bepaalt prioriteit a.h.v. de tijd dat de orders gereed moeten staan en blijft realtime zorgen voor de meest optimale planning met de beschikbare resources

Besparen door te investeren

Het implementeren van een WMS gaat meestal gepaard met verbeteringen op diverse vlakken. Het systeem stuurt de operatie aan op basis van real time data. De data wordt door de juiste verwerking informatie die makkelijk gebruikt kan worden voor beslissingen. Door de directe en indirecte effecten verdient het systeem zich binnen een afzienbare tijd terug. Binnen welke tijd zou u door Astro WMS een beter resultaat krijgen?

Consafe Logistics, de specialist die uw magazijn laat kloppen

Consafe Logistics is een Europese WMS-specialist en we hebben al veel implementaties van ons eigen Astro WMS uitgevoerd. Organisaties in meer dan 35 landen maken gebruik van de standaard WMS software van Consafe Logistics en beschouwen ons, mede door de expertise van de medewerkers, als een strategische partner. Wat kan Astro WMS voor uw operatie doen? Met behulp van onze ROI quick scan krijgt u een inzicht in de te verwachten terugverdientijd.

Laat uw gegevens bij ons achter en maak kans op een gratis ROI quick scan t.w.v. € 2.170,00.

Ieder kwartaal selecteren we 1 persoon/bedrijf bij wie we een gratis ROI Quick Scan uit komen voeren. Wilt u hier kans op maken? Vul het deelnameformulier zo volledig mogelijk in. Wij laten u dan zo snel mogelijk weten of u geselecteerd bent.

Ga naar formulier om deel te nemen

Wilt u meer weten?

Bent u niet diegene bij wie de Quick Scan gratis wordt uitgevoerd of wilt u nu al meer weten? Wij komen graag vrijblijvend bij u op bezoek om uw operatie te bekijken en om te bespreken welke optimalisatieslag u kunt maken met Astro WMS.

Bel ons op 076 – 20 71 797 of neem contact op met via henk-jan.van.donkelaar@consafelogistics.com

Interesse in de quick scan?

Wilt u niet wachten tot u van ons hoort? Neem contact met ons op om de mogelijkheden van een quick scan te bespreken. Indien de implementatie van Astro WMS voor uw operatie een goede keuze blijkt te zijn, dan helpen wij u graag bij uw business case.

WAREHOUSE MANAGEMENT SYSTEM

Sharpen your business with our proven and reliable WMS

Find out more about Astro WMS